Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

O Sergio Marchionne είναι ο νέος πρόεδρος της Acea


O Sergio Marchionne,  διευθύνων σύμβουλος της Fiat S.p.A και της Fiat Industrial S.p.A. και διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Chrysler Group LLC, επιλέχθηκε από τα μέλη της Acea της Ευρωπαικής ένωσης κατασκευαστών αυτοκινήτου ως ο νέος πρόεδρος της.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

[Spy] Fiat/Dodge C-Sedan


Πρώτη φωτογραφία του εσωτερικού του νέου Fiat/Dodge "C-Sedan" δίχως καμουφλάζ, αν και ακόμα τα πλαστικά του εσωτερικού σε αυτό το πρωτότυπο δεν έχουν το τελικό φινίρισμα όπως άλλωστε συνηθίζεται σε αυτή τη φάση.

[Chrysler Group] Καλύτερος Νοέμβριος από το 2007 στις ΗΠΑ για τον όμιλο Chrysler


Η αμερικάνικη θυγατρική της Fiat, είχε ταξινομήσεις ρεκόρ τον περασμένο Νοέμβριο στις ΗΠΑ, με αύξηση +45% σε σχέση με τον νοέμβριο του 2010, επιστρέφοντας στα επίπεδα των πωλήσεων του 2007, δηλαδή πρίν τη Κρίση.

Fiat Punto 2012 "Born This Way"



Παρουσιάζεται στο Motor Show της Bologna μια ειδική έκδοση του Punto 2012, αποκλειστικά με τον 1.4 MultiAir Turbo 135 ίππων.Η νέα αυτή ειδική έκδοση "Born This Way"  χαρακτηρίζεται από ένα opaque με glitter κίτρινο χρώμα, γυαλιστερη μαύρη οροφή, επενδυμένες εξωτερικά κεντρικές κολώνες, γυαλιστερά μαύρα χερούλια στις πόρτες, επενδύσεις σε δέρμα Inkleather που δίνει την αίσθηση του φθαρμένου χάρη σε ειδική επεξεργασία ώστε να φαίνεται οπτικά και σε αφή vintage, καθώς και το κεντρικό τμήμα της επένδυσης με την επιγραφή born this way.

[Bologna Motor Show 2011] Press Conference Fiat


Η παρουσίαση τύπου της Fiat στο Motor Show της Bologna, όπου μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε, σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση το Fiat Punto MY2012, σε πρώτη ιταλική και 2η παγκόσμια το νέο Fiat Panda, σε πρώτη παρουσίαση επίσης το Fiat 500 Nation America Limited Edition, το Fiat 500 TwinAir pack "by Abarth" και οι εκδόσεις 4x4 του Freemont.

Maserati GranTurismo S Limited Edition "150o Anniversario Unita' d'Italia"


Η Maserati παρουσίασε σήμερα στο Motor Show της Bologna μια επετειακή έκδοση της Maserati GranTurismo S σε οπάκ μπλέ χρώμα για τα 150 χρόνια από την ένωση της Ιταλίας.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ferrari 599XX Evoluzione


Πρίν δύο εβδομάδες, είχα μιλήσει για το κύκνειο άσμα της 599, την απόλυτη 599, την 599XX Evoluzione, σήμερα το μοντέλο ανακοινώθηκε επίσημα από τον ιταλικό οίκο και αύριο παρουσιάζεται επίσημα στο Motor Show της Bologna.

[Spy] Fiat Siena (Brasil)


Συνεχίζονται οι δοκιμές του νέου Fiat Siena, το οποίο βασίζεται στο νέο Fiat Palio, αν και το αδελφό μοντέλο δύο όγκων θα έρθει στη Δ.Ευρώπη, με τις κατάλληλες τροποποιήσεις, το ίδιο δεν ισχύει για το Siena, το οποίο όμως θα πωλείται στη Τουρκία και σε κάποιες χώρες της Αν.Ευρώπης.

[Spy] Fiat "L0"


Διαρροή φωτογραφιών από τη κατασκευή προτοτύπων για τη τελική φάση δοκιμών του νέου Fiat "L0" που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλλον θα ονομαστεί 500 Multipla.

Η Pininfarina υποψήφια για το σχεδιασμό του νέου Punto


Το νέο Fiat Punto, αναμένεται το 2013 και αποτελεί μοντέλο κλειδί για τη Fiat. Τα τελευταία χρόνια στο σύνολο των μοντέλων του ιταλού κατασκευαστή προτιμήθηκαν οι εσωτερικές προτάσεις.