Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

[Spy] Fiat "C-Sedan"


Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του "C-Sedan", το καμουφλάζ παραμένει πολύ βαρύ, αλλά για πρώτη φορά φαίνεται λίγο το εσωτερικό.

[Brasil] Το νέο Fiat Palio είναι Carro do Ano 2012


Η Fiat Automoveis, η βραζιλιάνικη θυγατρική της Fiat είναι ο μεγάλος νικητής των φετινών ετήσιων βραβείων, στη 45η έκδοση τους φέτος, που υποστηρίζει το περιοδικό Auto Esporte και είναι τα σημαντικότερα στη Λατινική Αμερική.

[Spy] Ferrari F152


Σε νέα φάση πέρασαν οι δοκιμές για τον αντικαταστάτη της Ferrari 599 GTB Fiorano, πλέον για τις δοκιμές δεν γίνεται χρήση πρωτοτύπων με τροποποιημένο αμάξωμα της 599 και τα μηχανικά μέρη του αντικαταστάτη της, αλλά πρωτότυπα του τελικού μοντέλου με βαρύ καμουφλάζ για να μην αποθανατιστεί από κάποιο αδιάκριτο φακό.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

[USA] Dodge Challenger SRT8 392 Yellow Jacket


Η Dodge θα παρουσιάσει στο προσεχές σαλόνι του Los Angeles, μια νέα συλλεκτική έκδοση του Dodge Challenger SRT8 που θυμίζει μία από τις πιο κλασσικές εκδόσεις των musclecar της Dodge.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Τελεσίγραφο Montezemolo: τρίτο αυτοκίνητο ή αποχώρηση Ferrari από F1


Ξεκινά με ένα 'δεν έχω πολλά να πω για την Formula 1' και για μία ώρα δεν μιλά για τίποτα άλλο: αναμνήσεις,πικρίες, η ανάλυση του παρόντος και κυρίως οι όροι για το μέλλον.'Η υπομονή μας είναι μεγάλη, αλλά η συμμετοχή μας στην F1 εξαρτάται από όρους μη διαπραγματεύσιμους', λέει ο πρόεδρος ενώ στο σιρκουί του Mugello γυρίζουν πελάτες του ενιαίου πρωταθλήματος της Ferrari.