Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Guangzhou Automobile: H Alfa Romeo θα εισέλθει στην κινεζική αγορά


Η Αlfa Romeo θα μπεί στη Κινεζική αγορά, τη μεγαλύτερη στο κόσμο, μέσα από μια joint venture με την Guangzhou Automobile Group. Η διανομή των αυτοκινήτων θα γίνει χάρη στη συμφωνία με το τοπικό συνεργάτη του ομίλου Fiat, όπως είπε ο επικεφαλής της Guangzhou, Zeng Qinghong "Πέρα από τη μάρκα Fiat, ύστερα από μια σειρά διαπραγματεύσεων ανάμεσα στα δύο μέρη, αποφασίσαμε να φέρουμε και τη μάρκα Alfa Romeo"  οι χρόνοι και ο τρόπος δεν έγιναν γνωστοί.

Lancia Ypsilon Black & Red


Νέα έκδοση για το νέο Lancia Ypsilon αποκλειστικά με τα χρώματα Rosso Argilla, Nero Vulcano, τριών επιστρώσεων Rosso Fiamma και δίχρωμο bicolore Rosso Argilla με Nero Vulcano.Η έκδοση  διακρίνεται από τις εσωτερικές επενδύσεις σε κόκκινο και μαύρο χρώμα που δίνει και το όνομα στο μοντέλο.

Abarth Punto Scorpione


Νέα έκδοση για το Abarth Punto, βασισμένο στα μηχανικά μέρη του νέου Abarth Punto SS με τους 180 ίππους, με ένα όμονα αφιερωμένο στη παράδοση της μάρκας Scorpione, σκορπιός.

Abarth 695 Assetto Corse


Αυτή είναι η νέα αγωνιστική έκδοση του 500, βασισμένο στα 695 δρόμου, και έχωντας περάσει όλη την εμπειρία από τη παλαιότερη αγωνιστική 500 Assetto Corse, έρχεται το 695 Assetto Corsa με 205 ίππους, 15 επιπλέον από το παλαιότερο 500 Assetto Corse.

Abarth 595


Νέες εκδόσεις για το Abarth 500, με τις 595 Turismo & 595 Competizione, οι νέες εκδόσεις με 160 ίππους ισχύος τοποθετούνται ανάμεσα στις abarth 500 και abarth 695 πλαισιώνοντας τo Abarth 500 με kit Essesse που χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα με τους 160 ίππους.

Fiat 500 Nation America Limited Edition


Με παραγωγή μόλις 500 αριθμημένων κομματιών στην κλειστή και 500 στην ανοιχτή, το νέο Fiat 500 Nation Limited Edition είναι φόρος τιμής της μάρκας αφιερωμένος στα μεγάλα έθνη στα οποία πωλείται το μοντέλο.