Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Fiat 500 Nation America Limited Edition


Με παραγωγή μόλις 500 αριθμημένων κομματιών στην κλειστή και 500 στην ανοιχτή, το νέο Fiat 500 Nation Limited Edition είναι φόρος τιμής της μάρκας αφιερωμένος στα μεγάλα έθνη στα οποία πωλείται το μοντέλο.

Η πρώτη έκδοση είναι αφιερωμενή στις Ηνωμένες Πολιτείες, γιορτάζοντας την άφιξη του 500 στη Β.Αμερική και την έναρξη της συνεργασίας με τη τραγουδίστρια της pop Jennifer Lopez. Στη κλειστή έκδοση , το 500 Nation America Limited Edition προσφέρεται στο αποκλειστικό μεταλικό χρώμα Blu America και χαρακτηρίζεται από τα καλύμματα των καθρεπτών Star & Stripes, αυτοκόλλητα στη γραμμή ζώνης και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών με κόκκινη μπορντούρα.Η έμπνευση και η εικονογραφεία USA είναι φανερή και στο εσωτερικό με καθίσματα rosso/avorio με λευκό ταμπλό σε αντίθεση.
Στην ανοικτή έκδοση, το λευκό τριών επιστρώσεων χρώμα και τα καλύμματα καθρεπτών Star & Stripes συνδιάζονται με κόκκινη οροφή και γραφικά με τα χρώματα της αμερικανική σημαίας στη γραμμή ζώνης.Σε αυτή τη περίπτωση οι κομψές ζάντες 16 ιντσών έχουν μπλε μπορντούρα.
Και οι δύο εκδόσεις κλειστή και ανοικτή έχει στο στάνταρ εξοπλισμό κλιματισμό, πλήρες κιτ χρωμίου.Τέλος διακρίνεται από πλακέτα στη κεντρική κολώνα με αρίθμηση της περιορισμένης αυτής έκδοσης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου