Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

[Photoshop] Fiat "C-Sedan" από το Quattroruote


Στο τεύχος Νοεμβρίου, το ιταλικό περιοδικό Quattroruote παρουσιάζει ένα photoshop του νέου Fiat "C-Sedan" βασισμένο σε κατασκοπευτική φωτογραφία του Dodge "C-Sedan".

Το Fiat "C-Sedan" είναι μοντέλο κλειδί για τη Fiat στη κινεζική αγορά, και είναι το πρώτο μοντέλο Fiat/Dodge εξελιγμένο εξολοκλήρου μετά τη συμφωνία Fiat-Chrysler του 2009.
Το νέο μοντέλο βασίζεται σε μια εξέλιξη  του πατώματος της Alfa Romeo Giulietta "C-Evo", γνωστό με την ονομασία "C-Wide", το ανανεωμένο πάτωμα έχει αυξημένο πλάτος και μεταξόνιο καθώς και μια σειρά τεχνικών και άλλων αλλαγών για να καλύπτει πέρα από τις ευρωπαικές προδιαγραφές και τις ομοσπονδιακές NHTSA των ΗΠΑ.
Δυστυχώς όμως το photoshop του ιταλικού περιοδικού δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα, αφού δεν ερμηνεύει σωστά το πλευρικό σχεδιασμό, και διατηρεί το προφυλακτήρα του Dodge "C-Sedan" με μια επέμβαση τύπου Fiat Freemont/Dodge Journey στη μάσκα, τη στιγμή που το πραγματικό Fiat "C-Sedan" έχει διαφορετικού σχεδιασμού εμπρός προφυλακτήρα από το αδελφό μοντέλο Dodge.

To Fiat "C-Sedan" έχει τελείως διαφορετικό προφυλακτήρα από Dodge "C-Sedan" σε αντίθεση με το ps του Quattrοruote, επίσης από τη φωτογραφία είναι προφανές ότι δεν ερμήνευσε σωστά το ιταλικό περιοδικό το πλευρικό σχεδιασμό όπως φαίνεται από το μόνο ως τώρα διαθέσιμο spy-shot.
Το Photoshop του Quattroruote έχει πολλά λάθη


image source:Quattroruote,KGP Photography

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου